Французько-український співак Поль Манандіз отримав нагороду від українських військових

Відзнакою від Збройних сил України було нагороджено фанцузько-українського співака Поля Манандіза. 

Про це артист заявив на своїй сторінці у Facebook.

Багато творчих особистостей наразі надають Україні неоціненну підтримку – допомагають  Збройним силам України, волонтерам, біженцям, пораненим. Зараз важливі усі фронти, й інформаційний, культурний, пропагандиський. Триває “велика битва” і за серця та свідоміть мешканців Європи, дуже важливу роль в цьому відіграє зокрема й діяльність таких публічних особистостей як Поль Манандіз.  

Варто зазначити, Поль Манандіз — співак, автор, композитор.

1986 року народився в Бельгіі, в родині сицилійця і француженки.

Отримавши класичну музичну освіту, співав в класичних французьких мюзиклах, співпрацював як композитор з компанією IMA. З гастролями об’їздив багато країн світу. 

Усвідомлюючи відповідальність артиста, опинившись в 2015 році  в Україні, він спрямував свою творчість і просвітницьку діяльність на підтримку і розвиток української національної культури, як волонтер почав активно допомагати українській армії. І одночасно поставив перед собою завдання- розповісти Європі і світові про Україну, її боротьбу з російською агресією, про війну, про силу і мужність українських воїнів. Через пісні, медійні ресурси. Показати Україну- через музику- всьому світу. А також – роз‘яснювати небезпеку російської пропаганди і показуючи приклад, як їй протидіяти. 

Два проекти Поля Манандіза « Мій рай» і « Місія на небі» – саме мають таку мету- розповісти світу про війну, що її веде Україна, про справжнє обличчя цієї війни. 

Альбом « Місія на небі» Поль Манандіз присвятив герою України, оперному співакові і своєму другові Василю Сліпаку, що віддав за Україну своє життя, а також всім українським героям, що загинули, захищаючи свою землю.  

Поль Манандіз виступає з гастрольними турами, що проходять з аншлагами, приймає участь в великих тематичних і благодійних подіях. Поль постійно шукає довершеності в своїй творчості, пише складні аранжування до пісень. Співає французькою, англійською, італійською і українською мовами. Відроджує і надає сучасної форми відомим світовим і українським творам, а також творам українського фольклору. Ставить своєю задачею поєднання культур в просторі і часі.

Його велика мета як справжнього артиста: наближення перемоги України, що стала Полю Манандізу рідною, та її утвердження в світі так, як вона, за глибоким переконанням артиста, на це заслуговує. 

Пан Манандіз вважає: “Загравання з монстром, закривання очей на злочини Росії в Грузіі, Молдові, Вірменії, Чечні і тепер- в Україні, призвели до загострення не лише на окупованих територіях: Україна, а можливо Європа і світ постали перед загрозою великої війни.. “

Як повідомлялося раніше, у квітні 2022 року французько-український співак Поль Манандіз звернувся до Європи:  Україна потребує підтримки всього світу.

Схожі публікації

Залишити коментар