Оновлено ресурс для вивчення діаспорою української мови

від Стожари

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) запрошує на онлайн-подію «Український освітній всесвіт 2.0» для освітян з цілого світу та усіх, хто цікавиться вивченням української мови. У її межах відбудуться презентація оновлень однойменного порталу та вебінар «Онлайн-ресурси з вивчення української мови як іноземної в умовах нових викликів».

Як повідомили організатори Порталу української діаспори “Стожари”, захід відбудеться 19 листопада 2021 року, о 16:00 (за Києвом).

На події ви дізнаєтеся, які нові технічні можливості з’явилися на порталі «Український освітній всесвіт» для поліпшення комунікації, обміну ідеями та методичними напрацюваннями українських освітян, а також познайомитеся із командою модераторів порталу, до складу якої увійшли найкращі педагоги з різних країн світу.

Під час вебінару відбудеться експертна дискусія про те, як організувати та провести заняття з української мови як іноземної онлайн; які навчально-методичні ресурси варто використати; які особливості створення навчальних матеріалів, призначених для використання в умовах дистанційної роботи тощо.

Зазначимо, що оновлення на порталі МІОК зміг реалізувати завдяки фінансовій підтримці Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

До участі у заході запрошено Олега Матвійківа, першого проректора Національного університету «Львівська політехніка»; Олега Паску, директора Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації; Ірину Ключковську, директорку Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка»; Оксану Левицьку, голову Світової Координаційної Виховно-Освітньої Ради Світового Конґресу Українців.

На вебінарі дискутуватимуть:

Уляна Плавущак-Підзамецька (Канада), наукова співробітниця Лабораторії освітньої інформатики Технологічного університету Онтаріо, докторантка Школи освіти Університету Глазго;

Ганна Швець (Україна), докторка педагогічних наук, доцентка кафедри української та російської мов як іноземних Київського національного університету імені Тараса Шевченка;

Галина Барляк (Італія), керівниця Центру вивчення та плекання української мови «Зернятко».

Назар Данчишин (Україна), провідний філолог МІОКу.

Подія відбудеться онлайн. Участь безоплатна. Усі охочі отримають сертифікати.

Для реєстрації, будь ласка, заповніть форму за адресою: https://forms.gle/GQheRWvEKD5MsZWN8

Посилання на подію у zoom

https://us02web.zoom.us/j/84224786117?pwd=UmlRTUh6d2J3SUR3RC9ackhaQXF0UT09

Meeting ID: 842 2478 6117 Passcode: MIOK

Подія у фейсбуці https://fb.me/e/21AhUjkej

За деталями звертайтеся на email: congress@miok.lviv.ua

Схожі публікації

Залишити коментар