Росія визнала свою участь у війні на Донбасі

від Стожари

Вимагаючи від України забезпечити доступ консула до затриманого на Донбасі росіянина Міністерство закордонних справ РФ визнало участь у війні.

Про це йдеться в заяві української делегації в Тристоронньої контактній групі.

“МЗС РФ офіційно визнав участь російських громадян у збройному конфлікті на сході України. Вітаємо російських представників з цим мужнім кроком: визнавати реальність після восьми років послідовної брехні важко”, – йдеться в повідомленні.

Українська делегація в Тристоронньої контактній групі побажала російській дипломатії сил та натхнення у взятті наступного бар’єру: “- офіційного визнання повної відповідальності керівництва РФ за розв’язання та продовження міжнародного збройного конфлікту на сході України. Це є головною запорукою початку процесу реального мирного врегулювання. Ще раз вітаємо російське МЗС та підтримуємо його керівництво у сміливих кроках на користь припинення російської військової агресії проти Украіни. – Тримайтеся, ми знаємо, як вам зараз непросто”, – йдеться у повідомленні.

Тепер від російської дипломатії очікують офіційного визнання повної відповідальності керівництва РФ за розв’язання війни.

Схожі публікації