Молоді майстри народного мистецтва можуть отримати стипендію Президента України

від Стожари

До 1 жовтня молоді майстри народного мистецтва можуть подати заявку на стипендію Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік.

“Молоді майстри народного мистецтва! Час спливає! Ви ще маєте змогу подати заявку та отримувати стипендію Президента України у 2022 році”, – повідомляє Міністерство культури та інформаційної політики.

“Держмистецтв приймає пропозиції щодо кандидатів на здобуття стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва на 2022 рік. На здобуття стипендії можуть претендувати громадяни України – майстри народного мистецтва, віком від 14 до 35 років. Документи слід подавати до 01 жовтня 2021 року в електронному вигляді або поштою на адресу Держмистецтв”, – зазначають у МКІП.

Претенденти на здобуття стипендій відбираються Комісією з питань призначення стипендій Президента України для молодих майстрів народного мистецтва, до якої входять незалежні фахівці у сфері декоративно-прикладного мистецтва.

Телефон для довідок: (044) 202 13 92, 067-969-65-48 відповідальна особа – головний спеціаліст Бєлоусова Ніна Леонідівна.

Схожі публікації

Залишити коментар