У першому за 7 років україномовному кліпі Ані Лорак співає у буковинській вишиванці

від Кравців Ігор

Уперше за 7 років Ані Лорак представила пісню своєю рідною українською мовою. Співачка сама написала слова до ліричної композиції “Бачила”. Автором музики виступив Єгор Глєбов.

За словами Лорак, ця пісня – спогад-сповідь про те, що навіть попрощавшись з любов’ю, вона не покине тебе, а житиме в серці, незважаючи ні на що.

Кліп “Бачила” переповнений образами та символізмом. Кароліна з’являється в трьох унікальних костюмах ручної роботи. Один із них – це вишиванка глибокого червоного кольору, яку створили вишивальниці з Буковини.

– Я написала слова з глибини свого серця. Мені хотілося створити особливий візуальний ряд. Кліп дуже тонко і точно відображає мій внутрішній стан, – каже Ані Лорак.

До цього Лорак востаннє випускала авторську пісню українською у 2007-му – “Я стану морем”. У 2014 році вийшов кліп “Мальви”.

Деякі люди із шоу-бізнесових кіл стверджують, що співачкою нині керують не тільки патріотичні мотиви.

Відомо, що з 2014 року вона живе у столиці Росії і донедавна успішно гастролювала цією країною. Цьогоріч улітку жителі Москви, де повинен був відбутися концерт співачки, пікетували захід, звинувачуючи Ані Лорак в ухиленні від сплати податків. Учасники мітингу тримали в своїх руках плакати з написами українською мовою. За словами протестувальників, Ані Лорак показує приклад нахабності і неповаги до країни, в якій активно заробляє.

Схожі публікації

Залишити коментар