Українців Польщі запрошують на спортивну подію “Кубок 30-річчя незалежності України”

від Стожари

Цьогоріч вперше у польському місті Люблін стартуватиме одна з найбільш цікавих і очікуваних футбольних подій осені – “Кубок 30-річчя Незалежності України”, який відбудеться 11-12 вересня на стадіоні “Arena Lublin”.

Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомили організатори спортивного заходу.

Участь у турнірі братимуть любительські та професійні команди з різних міст Польщі.

Метою турніру є інтеграція українців, які проживають у Любліні, налагодження контактів і співпраці, популяризація футболу. Залучення до участі у турнірі команд різної підготовки стане нагодою переконати людей в тому, що сьогодні всі можуть грати в футбол. Навіть ті, хто більшість свого часу проводить перед комп’ютерами, можуть знайти можливість і вийти на футбольне поле.

“Вихідні – це чудовий час, щоб зібратися у спільному колі друзів та приятелів, або ж можливість пізнати нових людей, щось цікавенького відвідати чи побачити. Тому якщо Ви ще не знаєте, що робити 11-12 вересня, то можете з легкістю додавати у свій календар чи записник Кубок 30-річчя незалежності України, котрий стане чудовою нагодою провести теплі осінні вихідні у колі хороших людей, краще пізнати одне одного та зарядитися драйвовими емоціями і позитивом”, – говорять організатори.

Організаторами події є Сергій Павловський та Руслан Пісоцький.

Почесний патронат над Кубком надав Президент Міста Люблін та Генеральне Консульство України в Любліні. 

Партнером події є Фундація Духовної Культури Прикордоння

Спонсори події: inPL Group, VA System, Top-Staff, Irena Szostak-Kowalczyk – tłumacz przysięgły języka ukraińskiego, Euro Support, 11TeamSports.

Організатори повідомляють, що реєстрація ще триває і Ви можете зголосити свою команду до участі, заповнивши форму на сайті турніру або за телефоном 737 493 397.

Участь можуть брати всі охочі – професіонали, аматори, любителі. “Збирайте команду і гайда до Любліна за новими емоціями, враженнями та знайомствами!”, – підкреслюють організатори.

Схожі публікації

Залишити коментар