У Далласі на День Незалежності співатимуть українських пісень та покажуть фільм «Україна: еволюція гідності»

від Кравців Ігор

Українці Далласу (США) не залишаться осторонь відзначення 30-ї річниці проголошення Незалежності України. 22 серпня о 14.00 Plano Public Library відкриє двері для гостей святкового дійства. На них чекатиме концерт техаського вокального ансамблю «Веселка», який виконає близькі серцю українські пісні.

Родзинкою заходу стане показ патріотичної документальної стрічки «Україна: еволюція гідності», у котрій розповідається про бурхливі події та новий шлях розвитку України упродовж 2014 -2019 років. Фільм побудовано на прийомі порівняння: п’ять основних епізодів стрічки – це заочний «діалог» між жителем України та мешканцем однієї з територій, що залишилися в орбіті колишньої імперії, відомої як «рускій мір». Окрема сюжетна лінія фільму – реконструкція роботи тих, на кого після Майдану лягла вся відповідальність за майбутнє пограбованої країни.

Присутніх на святі потішать різноманітними сюрпризами, а Посольство України у США підготувало українській громаді неабиякий подарунок – офіційне привітання із 30-ю річницею Незалежності України.

Організовує захід Ukrainian Cultural Club of Dallas.

Схожі публікації

Залишити коментар