Фільми українською мовою відтепер доступні на літаках Air Canada

від Комарі Альберт

Подорожувати за допомогою однієї з авіакомпаній світу для українців тепер стане комфортніше й приємніше. Пасажири рейсів канадської авіакомпанії Air Canada отримали можливість переглядати на борту літаків фільми українською мовою.

Про це повідомив посол України в Канаді Андрій Шевченко у facebook.

За його словами, відтепер на рейсах Air Canada фільми українською мовою доступні для всіх українців світу. 

“На рейсах Air Сanada відтепер можна дивитися фільми українською. Ще одна причина для нашої трансокеанської симпатії”, – написав Шевченко. 

Читайте також: “Нам потрібно думати в якій спосіб утвердити українську мову за кордоном”, – Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь

Дипломат оприлюднив фото з інтерфейсу, де видно, якими мовами можна дивитися кіно в літаку.

Читайте також: В Україні стартував “марафон фільмів” до Дня незалежності #обирай_своє_кіно!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що юних діаспорян запрошують взяти участь у конкурсі відеопроєктів «Вивчати українську – круто!». У положенні конкурсу зазначається, що участь в ньому можуть взяти діти та молодь віком від 11 до 17 років включно, які проживають за межами України та навчаються в українських школах за кордоном. Організатори прийматимуть роботи до 8 серпня 2021 року, а переможців оголосять 24 серпня 2021 року, у День 30-річчя проголошення Незалежності України. Поспішайте взяти участь у конкурсі, виграти цінні нагороди та показати, що вивчати українську – це дійсно круто!

Схожі публікації

Залишити коментар