Держархів зарубіжної україніки запрошує на День відкритих дверей

Центральний державний архів зарубіжної україніки (ЦДАЗУ) проведе 17 лютого День відкритих дверей. У рамках заходу відбудеться зустріч із українським політиком, громадським діячем, багаторічним головою громадської спілки «Українська всесвітня координаційна рада» (УВКР) Михайлом Ратушним.

Про це повідомляється на сторінці ЦДАЗУ в Фейсбук.

«Цим заходом, приуроченим до 30-річчя незалежності України, ЦДАЗУ розпочинає серію зустрічей з відомими українцями, які здійснили вагомий особистий внесок у примноження і збагачення Національного архівного фонду документами українських громадських організацій і відомих діячів діаспори, поглибили і зміцнили зв’язки між Україною та зарубіжними українцями», – йдеться у повідомленні закладу.

Зазначимо, Українська всесвітня координаційна рада була офіційно створена 1993 року у відповідності з з рішенням 1-го Всесвітнього форуму українців для захисту мовних, національно-культурних, освітніх, творчих, соціально-економічних інтересів українців у світі.

Зустріч проводиться із дотримання норм карантинного режиму та за попереднім записом за тел.: 044-273-30-63, 044-520-05-17; 067-958-23-37 або через електронну пошту: [email protected].

Як повідомлялося, Вінницький архів виклав онлайн рідкісні документи.

Схожі публікації

Залишити коментар