Юних українців діаспори запрошують на свято Святого Миколая

від Комарі Альберт

Цього року, свято Святого Миколая відбудеться 18 грудня, в режимі онлайн. Його організовує Асоціація українців у Норвегії у співпраці з рядом українських культурно-освітніх та громадських об’єднань в країні.

Про це повідомляється на сторінці заходу в Фейсбуці.

«Асоціація українців у Норвегії в співпраці з Українським культурно-освітнім Центром у Норвегії, Українською школою «Еллісів», Українською громадою Східної Норвегії, Українською спілкою Тронхейма запрошують всіх бажаючих приєднатися до онлайн-святкування Свята Миколая в п’ятницю, 18 грудня, о 18:00», – йдеться в анонсі.

Відеотрансляція відбуватиметься на Фейсбуці зі сторінки ukrainere.no.

У програмі святкування – розповідь про життя та добрі вчинки Святого Миколая, про традиції святкування, Кахут-вікторина для всіх дітей, спів пісні про Миколая.

На свято завітає молодий українсько-норвезький скрипаль Олександр Зеттерстрьом, який порадує гостей чудовою грою на скрипці.

Батьків, діти яких бажають взяти участь у заході, просять підготувати невеличкий подарунок («від Миколая»), заздалегідь завантажити Кахут-програму і приготувати телефони для вікторини, потренуватися співати пісні за посиланнями:

За додатковою інформацією можна звертатися на електронну пошту: [email protected].

Схожі публікації

Залишити коментар