Допомогу нужденним в умовах пандемії коронавірусу зібрав Союз українок Америки

від Комарі Альберт

В ці нелегкі для всієї планети часи багато організації долучається до надання певної допомоги нужденним. Звичайно, що не відстають від цієї загальної тенденції й українці, що проживають за кордоном.   Союз українок Америки (СУА) зібрав понад 30 тисяч доларів для допомоги тим, хто не має достатньо їжі в умовах пандемії коронавірусу.

Про це йдеться на сторінці СУА в Facebook.

«Дякуючи неймовірній щедрості наших членів і друзів, СУА відправила чек на 31 410 доларів до «Feeding America», аби допомогти тим, хто внаслідок пандемії коронавірусу залишився без достатньої кількості їжі», – йдеться у дописі.

В Союзі українок Америки щиро подякували усім, хто зробив свій внесок у цю ініціативу.

Як відомо, Союз українок Америки розпочав у квітні ініціативу  «Нагодувати голодних, СУА для США» («Feeding the Hungry, UNWLA for USA») для допомоги тим, хто не має достатньо їжі в умовах пандемії коронавірусу. Зібрані пожертви передадуть національній службі «Feeding America», яка працює з продовольчими банками та пунктами роздачі продуктів харчування по всій території США.

Як повідомлялося, днями Управа Світової федерації українських жіночих організацій (СФУЖО) провела чергову відеоконференцію, в рамках якої голова Організації жінок-українок Румунії (ОЖУР) Ледія Співалюк розповіла про діяльність об’єднання та допомогу в період пандемії COVID-19.

Схожі публікації

Залишити коментар