«All About Ukraine»: В Кувейті стартує масштабна інформаційна кампанія про Україну

Інтенсивна інформаційна кампанія «Все про Україну» стартує в Кувейті.

Про це в Facebook повідомляє пресс-служба Посольства України у відповідній країні.

«На продовження успіху, досягнутого під час проведення «Тижня України в Кувейті» у січні 2020 року, ми наразі запускаємо масштабну інформаційну кампанію «Все про Україну» («All About Ukraine»), яка транслюватиметься в щомісячних програмах у кувейтських медіа», – йдеться у дописі.

В розробленому посольством буклеті зазначається, що кампанія є другим етапом проєкту публічної дипломатії «Все про Україну», в рамках якого про нашу країну розповідатимуть у різноманітних медіа Кувейту:

«Упродовж наступних 6 місяців кувейтська аудиторія дізнається більше про підвалини українсько-кувейтської дружби та про перспективи співпраці в галузі туризму, освіти, спорту, технологій тощо».

Перший епізод, що транслювався на одній з кувейтських радіопрограм, оприлюднено в соцмережі. У ньому, зокрема, розповідається про розвиток украинсько-кувейтських двосторонніх відносин, безвізовий режим для кувейтців, туризм в Україні та освітній потенціал нашої країни.

https://www.facebook.com/watch/?v=277682259993601

Варто зазначити, на початку 2020 року у Кувейті успішно пройшов Тиждень України, в рамках якого відбулися різні заходи у сфері бізнесу, спорту, освіти та культури.

Як повідомлялося раніше, Україна вперше долучається до ініціативи EUREKA Globalstars у межах міжнародної інноваційної програми EUREKA, що дасть змогу командам українського бізнесу, наукових установ та ВНЗ взяти участь у спільному конкурсі проєктів між країнами-членами EUREKA та Сінгапуром.

Схожі публікації

Залишити коментар