Український фільм “Разом” одержав цілий букет міжнародних нагород

від Комарі Альберт

Українська короткометражна стрічка про самоізоляцію під час карантину Together (“Разом”) режисера Макса Балтера отримала багато нагород міжнародних кінофестивалів.

Про це повідомляє Український інтерес.

Зокрема фільм став переможцем у номінації “Найкращий горрор” за версією відразу трьох міжнародних премій: французького Paris Play Film Festival, американської New York Movie Awards та італійської Florence Film Awards.

Водночас у США кінострічку відзначили як “Найкращий фільм, знятий вдома на карантині” (American Golden Picture International Film Festival). Також італійський Assurdo Film Festival (Італія) присудив йому перемогу в номінації Best VFX за найкращі візуальні ефекти.

Також фільм отримав кінопремії Venice Film Awards в Італії, European Cinematography Awards в Нідерландах і Prague International Monthly Film Festival у Чехії в категоріях “Найкраща актриса”, “Найкращий сценарій” та”Найкраща операторська робота”.

“Радий і дуже пишаюся, що український продукт учергове оцінило міжнародне журі. Респект і подяка всій команді”, – сказав Макс Балтер.

Нагадаємо, цієї весни під час карантину український режисер і продюсер Макс Балтер презентував шестихвилинний трилер, у якому розповів про самотність і тривожність під час самоізоляції. Головну героїню Анну зіграла акторка Маруся Іонова. Над звуком і музикою працювали фахівці Studio 31, а саундтрек до фільму написав DJ Karolis Trippsy.

Короткометражка стала другою режисерською роботою Балтера. У 2018 році його фільм про булінг Riposte відзначили у фіналі найбільшого фестивалю короткого метру My RØDE Reel у номінації Best Visual Effects.

Як повідомлялося, про відому співачку Квітку Цісик знімуть музичний фільм.

Схожі публікації

Залишити коментар