Українські сувеніри до Дня батька пропонують у канадській провінції Альберта

від Комарі Альберт

День батька – щорічне свято на честь татусів, що відзначається в більшості соціально розвинутих країн. В Україні День батька святкують у третю неділю червня.

Звичайно, святкують його і в Канаді, де Альбертська рада українського мистецтва (ACUA) запрошувала до себе напередодні цього свята за українськими подарунками . 

Про це повідомили на сторінці ACUA в Facebook., а також на Укрінформ.

«День батька вже цієї неділі! Відвідайте Альбертську раду українського мистецтва цього тижня та оберіть для свого тата чи дідуся першокласний український подарунок», – йдеться в дописі.

Вибрати сувенір можна як в галереї за адресою: ACUA Gallery & Artisan Boutique – 9534 87 St Edmonton, так і в інтернет-магазині ACUA. 

Серед запропонованих варіантів – вишиванки, краватки з українськими орнаментами, шкіряні гаманці, пояси, листівки, картини тощо.

В ACUA нагадали, що з огляду на пандемію коронавірусу відвідувачів галереї та магазину просять вдягати захисні маски та користуватися дезінфікуючими засобами, які є при вході та на виході. Кількість відвідувачів, які одночасно можуть знаходитися в приміщенні, становить не більше 10 осіб. В ACUA також рекомендували тим, хто почувається нездоровим, утриматися від відвідування галереї чи магазину.

Фото: ACUA Alberta Council for the Ukrainian Arts у Facebook

Схожі публікації

Залишити коментар