“Духовність як основа державотворення”: Організатори конференції дали інтерв’ю

Інтерв’ю з організаторами Міжнародної наукової конференції “Духовність як основа державотворення” було опубліковане 9 червня на сайті Всеукраїнської громадської організації “Українське Реєстрове Козацтво”.

Сьогоднi українське суспільство відчуває нагальну потребу у визначенні нацiональної iдеї нашого народу, провідником якої з давнiх часiв вважається козацтво.

“Основною метою діяльності Українського Реєстрового Козацтва є сприяння розбудові України як суверенної, самостійної та незалежної, демократичної і правової держави, з козацькою моделлю демократії, яка гармонійно поєднує вольності й свободи з дисципліною та порядком у державі”, – зазначають представники ГО.

Ця Міжнародна наукова конференція була започаткована два роки тому. Подібні конференції вже відбулися в Харкові на базі Харківського національного університету будівництва і архітектури, Бориспільської мерії, Національного університету “Львівська політехніка” тощо. Зараз відбувається підготовка наступного такого заходу. 

В межах цієї підготовки проводитимуться семінари у вигляді інтерв’ю з організаторами, в яких обговорюються питання щодо пошуку різних напрямів діяльності для популяризації в суспільстві духовних та моральних цінностей. Цілеспрямованого виховного процесу в цьому напрямку потребує зокрема молодь. 

Вашій увазі пропонується перше інтерв’ю в межах цього проекту.

Як повідомлялося раніше, у мережі виклали унікальні кадри гопаку виконаного у 1953 році, деякі з таких рухів вже не танцюють.

Схожі публікації

Залишити коментар