Українців з різних країн світу запрошують взяти участь у онлайн Фестивалі-конкурсі “БЕРЕГИНЯ”

від Стожари

Українців з різних країн світу запрошують взяти участь у Фестивалі-конкурсі “БЕРЕГИНЯ”. Цього року VII-ий Міжнародний Фестиваль-конкурс Української культури в Словенії “БЕРЕГИНЯ” відбудеться в форматі онлайн.

Як повідомляють організатори, метою Фестивалю є пошук та підтримка молодих виконавців, митців, створення сприятливих умов для реалізації їх творчого потенціалу, розвитку, популяризації, збереженню, пропаганди, відродження народних промислів та ознайомлення самобутніх культурно-історичних традицій, духовної та матеріальної культури, в широких колах дитячої, юнацької та молодіжної творчості, підвищення професійної майстерності юних артистів та виявлення найбільш сильних виконавців у різних напрямках мистецтва.

“Дорогі Друзі, партнери! Запрошую Вас взяти участь у онлайн Фестивалі-конкурсі “БЕРЕГИНЯ”. Цього року він відбудеться у форматі онлайн. Будемо раді бачити у якості учасників колективи з різних країн світу! Запрошуємо: танцювальні колективи, вокалістів, вокальні колективи, майстрів народної творчості!!! Протягом усього фестивалю будемо знайомитись, спілкуватись, занурюватись у атмосферу тепла та фестивального життя!! Відправте свій творчий номер та заповнену анкету відправте на [email protected]“, – йдеться у повідомленні Засновника Фестивалю, голова товариства українців Словенії “Берегиня” Галина Маловшек.

Місце проведення: Žalec, дистанційно

Час проведення: з 25.06. по 29.06.2020 року.

Засновник: Голова товариства українців Словенії “Берегиня” – Галина Маловшек

Організатор: Українці в Словенії спілка “БЕРЕГИНЯ

Співорганізатор: Міднародна мережа “Разом для Молоді”

За сприянням: . Товариство зв’язків з українцями за межами України «Україна-Світ», «Людина року», Емігрантське Радіо, Інформаційний портал української діаспори всього світу «Стожари», Культурно-туристичний центр «TO LVIV»

Учасники: до участі запрошуються хореографічні, вокальні, інструментальні, театральні колективи, солісти та малі форми, що працюють в різних жанрах мистецтва з усіх областей України а також запрошуються учасники із за меж України, мистецькі колективи української діаспори світу.

Мета конкурсу-фестивалю: Фестиваль відбувається з метою підтримки, розвитку, популяризації, збереженню, пропаганди, відродження народних промислів та ознайомлення самобутніх культурно-історичних традицій, духовної та матеріальної культури, в широких колах дитячої, юнацької та молодіжної творчості, підвищення професійної майстерності юних артистів та виявлення найбільш сильних виконавців у різних напрямках мистецтва.

Завдання конкурсу-фестивалю:

  • Розвиток хореографічного, вокального, інструментального, театрального мистецтв;
  • Обмін творчим досвідом і творчими досягненнями між колективами, керівниками і встановлення творчих контактів;
  • Підвищення професійного рівня керівників-педагогів колективів;
  • Підтримка талановитих дітей та молоді в реалізації творчого потенціалу;
  • Виховання художнього смаку у підростаючого покоління;
  • Знайомство з культурою, традиціями, історичною та культурною спадщиною народів .
  • Популяризація, збереження, відновлення та пропoганда культури, творчості та самобутніх історичних традицій.

Більше інформації тут: Міжнародний Фестиваль-конкурс Української культури в Словенії БЕРЕГИНЯ

Схожі публікації