Українців в ОАЕ запрошують приєднатися до фотофлешмобу української громади #ЕміратиВВишиванці та першого віртуального параду вишиванок

від Стожари

Шостий рік поспіль в середині травня Об’єднані Арабські Емірати одягаються у вишиті сорочки. З нагоди Всесвітнього дня вишиванки українців в ОАЕ запрошують долучитися до вже традиційного фотофлешмобу української громади #ЕміратиВВишиванці та першого віртуального параду вишиванок в ОАЕ.

Відповідне запрошення розміщено на сторінці Української громади в Абу-Дабі в Facebook.

“З нагоди Всесвітнього дня вишиванки долучайтесь до вже традиційного фотофлешмобу української громади #ЕміратиВВишиванці та першого віртуального параду вишиванок в ОАЕ! Шостий рік поспіль в середині травня Об’єднані Арабські Емірати одягаються у вишиті сорочки”, – йдеться у повідомленні.

З нагоди Всесвітнього дня вишиванки долучайтесь до вже традиційного фотофлешмобу української громади #ЕміратиВВишиванці…

Geplaatst door Ukrainian Community in the UAE / Українська громада ОАЕ op Zondag 17 mei 2020

Організатори зазначають, що ідея флешмобу дуже проста: “до 22 травня треба опублікувати в соцмережах свої фото у вишиванках із гештегом #еміративвишиванці. У фейсбуці можна зробити mention сторінки Ukrainian Community in the UAE / Українська громада ОАЕ”.

“Враховуючи цьогорічні пандемічні умови і відсутність можливості влаштувати традиційні великі зустрічі з нагоди свята, все одно покажемо, що вишиті сорочки єднають Емірати – влаштуємо парад вишиванок онлайн!”, – закликають організатори.

Як зазначається, “щоб взяти участь в онлайн-параді, надсилайте свої фото чи відео у вишитих сорочках разом з назвою міста, в якому знімали, на пошту [email protected] – бажано переслати все до 14:00 21 травня. З усіх матеріалів змонтуємо спільне відео – онлайн-парад”.

Схожі публікації

Залишити коментар