Українці Австралії запрошують приєднатись до фотоконкурсу “Моя вишиванка”

від Стожари

До Дня вишиванки перший український часопис Австралії “Вільна Думка” разом з Посольством України в Австралії оголошують фотоконкурс “Моя вишиванка”.

Про це повідомляється на сторінці “Вільної Думки” у Facebook

“Пропонуємо разом заповнити інформаційний простір вишитою красою, щасливими посмішками та підтримати один одного в ці важкі часи. Всі фото будуть зібрані в фотоальбомі на фейсбук сторінці газети. Найпопулярніші фото будуть надруковані в червневому випуску газети “Вільна Думка”“, – говориться в дописі.

Організатори пропонують надсилати свої фото в улюбленій вишиванці. “Якщо у вашої вишиванки є цікава історія, розкажіть про неї”, -закликають організатори.

Зазначається, що за найцікавішу історію вашої вишиванки буде особливий приз.

Зазначається, що фото можна додавати в коментарі, надсилати меседжем на фейсбук, або на емейл [email protected] або на емейл посольства [email protected]

До дня вишиванки перший український часопис Австралії “Вільна Думка” разом з Посольством України в Австралії оголошують…

Geplaatst door Free Thought / Вільна Думка op Dinsdag 5 mei 2020

Нагадаємо, Всесвітній день вишванки — досить молоде свято, яке відзначають з 2006 року у третій четвер травня – це свято покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Дата проведення — щороку в третій четвер травня (будній день). Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив’язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

У 2020 році День вишиванки відзначатимуть 21 травня.

Схожі публікації

Залишити коментар