У США вийшла друком збірка оповідань української письменниці Оксани Забужко за назвою Your Ad Could Go Here (“Тут могла бути ваша реклама”)

від Стожари

У США вийшла в світ книжка Оксани Забужко Your Ad Could Go Here (“Тут могла бути ваша реклама”). Про це письменниця повідомила на своїй сторінці у Facebook.

У США вийшла друком збірка оповідань української письменниці Оксани Забужко за назвою Your Ad Could Go Here (“Тут могла бути ваша реклама”)

Як зізналася сама письменниця, вона повинна була бути на презентації в Нью-Йорку, але через необхідність введення карантинних заходів цього не сталося.

О.Забужко написала, що “Є і хороші новини – сьогодні у США вийшла в світ моя Your Ad Could Go Here (“Тут могла бути ваша реклама”) – власне, я зараз повинна була бути в Нью-Йорку на презентації, був запланований тур по країні до кінця травня, квитки куплені, афіші надруковані, – але, та ба, як писали колись у казках, не так сталося, як гадалося”.

За її словами, на сайті Women Writers, Women Books можна прочитати однойменну розповідь.

До книги Your Ad Could Go Here увійшли тексти з україномовної збірки Після третього дзвінка вхід до зали забороняється (2017).

Нагадаємо, раніше Your Ad Could Go Here увійшла до списку найбільш очікуваних літературних новинок 2020 року за версією The New York Times.

My new American book launched today!!! /Але є й гарні новини – сьогодні в США вийшла в світ моя Your Ad Could Go Here (…

Geplaatst door Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко) op Dinsdag 28 april 2020

Схожі публікації

Залишити коментар