Опубліковано перелік спецрейсів, якими українці можуть повернутися додому

від Стожари

Міністр інфраструктури України Владислав Криклій опублікував перелік спеціальних рейсів, якими громадяни України зможуть повернутися додому.

Евакуаційні рейси будуть виконуватися з 27 квітня до 11 травня з різних країн. Йдеться у повідомленні міністра у Facebook.

Як зазначається, українці можуть повернутися додому лише за умови обов’язкової обсервації протягом 14 днів після повернення – у спеціалізованих закладах або вдома, дотримуючись режиму самоізоляції. Контроль за останнім буде здійснюватися за допомогою додатку «Дій вдома» на платформі «ДІЯ».

Добрі новини для українців, які зараз перебувають закордоном і хочуть повернутися додому.Ми відновлюємо спеціальні…

Geplaatst door Vladyslav Kryklii op Maandag 27 april 2020

“Ми відновлюємо спеціальні рейси до України з різних країн світу. Але лише за умови обов’язкової обсервації протягом 14 днів після повернення – у спеціалізованих закладах або вдома, дотримуючись режиму самоізоляції. Контроль за останнім буде здійснюватися за допомогою додатку «Дій вдома» на платформі «ДІЯ”, – наголосив Криклій.

Вся додаткова інформація про евакуаційні рейси розміщена на сайтах авіакомпаній: “Міжнародні авіалінії України” (МАУ), SkyUp Airlines, Windrose Airlines, Azur Air Ukraine.

Схожі публікації

Залишити коментар