#даруйповітря. Як ми можемо допомогти врятувати 2000 життів

від Стожари

Українців з усього світу запрошують приєднатися до благодійного проекту #даруйповітря, який спрямовий на збір коштів для придбання 24-х апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ), що надійдуть до кожної області України.

Немає нічого ціннішого та важливішого за життя людини. Саме тому команда першого комьюніті агентства в Україні OMGagency запустила соціальну ініціативу #даруйповітря.

Мета проекту – врятувати 2000+ життів в найближчі місяці, а в перспективі допомогти врятувати десятки тисяч життів в масштабі всієї держави. 

#даруйповітря – це ініціатива спрямована на збір коштів 24-х ШВЛ.

Україні дуже пощастило, що партнери проекту Українська біржа благодійності та Zagoriy Foundation, вже забронювали в США 50 таких апаратів, 24 з яких відразу відправлять в кожну область, як тільки ми зберемо кошти.

Поставка планується на кінець травня, у період, коли очікується пік захворілих.  

Загальна вартість ШВЛ: 18 000 000 грн. 

Долучитися та перевести кошти можна ось тут:  сторінка проекту

Ініціативу вже підтримали понад 270  відомих українських блогерів та артистів. Серед них Монатік, Майкл Щур,  Аліна Паш, Maruv, ТНМК, Dilemma, Злата Огнєвіч, Коля Серга, Вова зі Львова та інші. Щодня до цієї ініціативи долучаються сотні відомих людей – це спортсмени, телеведучі, журналісти, власники бізнесу, письменники, лідери думок і десятки тисяч небайдужих громадян.

 Слідкувати за новими подіями потрібно на даруйповітря.com.ua

Ми не можемо зараз змінити світ, але можемо врятувати життя тих, хто його змінить.

Даруй повітря – рятуй життя!

Схожі публікації