Українці з США та Ірландії допомагають волонтерам забезпечити військових і лікарні в Україні медичними засобами

від Стожари

Українці зі США та Ірландії передали понад 43 тисячі гривень на придбання антисептиків, медичних масок, захисних багаторазових костюмів на потреби українських військових та медиків.

Про це повідомила волонтерка Тетяна Руденька у Facebook.

“Знаєте що…вірус добре показав хто є хто! Є ті….хто гребуть під себе і не дай Боже з кимось поділитись!
А є ті, хто ділиться будь чим, що може дістати, купити, навіть просто проінформувати!”, – такими словами розпочала свій допис Тетяна Руденька.

Вона подякувала “кожному з тих, хто зрозумів, що разом ми можемо зробити більше, ніж кожен окремо” і додала: “Ми не забуваємо за наших військових. Ми допомагаємо медикам: і військовим, і цивільним“.

Тетяна Руденька висловила вдячність “друзям з далекої Америки. Громадо Українців в Чікаго, дякую за 12 тис. грн. Вже замовлено 100 л антисептика для військових! Українці в Ірландії, дякую за ще один транш в 15600 грн (разом 31100), буде оплачено ще 100 л антисептика, 100 масок, 8 захисних багаторазових костюмів, 30 захисних щитків – чекаю на підтвердження. На залишок купуватиму те, що вдасться знайти по адекватним цінам! Звіти обов’язково будуть, коли все отримаю”, – написала волонтерка.

Волонтерка подякувала кожному українцю, який розуміє, як важливо допомогати: “Дорогі мої волонтери, ви чудові…сили нам пройти і це випробування! Люди, ви всі неймовірні. Ми не забуваємо за наших військових. Ми допомагаємо медикам і військовим і цивільним. І ми не втомилися!”

Знаєте що…вірус добре показав хто є хто!Є ті….хто гребуть під себе і не дай Боже з кимось поділитись!А є ті, хто…

Geplaatst door Тетяна Руденька op Maandag 30 maart 2020

Схожі публікації

Залишити коментар