У Китаї завантажують літак з черговою партією протиепідемічних засобів для України

від Стожари

Черговий чартерний рейс з новою партією захисних масок, медичного захисного одягу, медичного обладнання та тестових систем для України запланований на 31 березня

Про це повідомило Посольство України в Китаї.

“30 березня в місті Сямень (пров.Фуцзянь) наші дипломати продовжують роботу, спрямовану на забезпечення України. Здійснюємо завантаження наступного літака, що має виконати 31 березня черговий рейс з метою доставки з міста Сямень в Україну нової партії захисних масок та медичного захисного одягу, медичного обладнання та вкрай необхідних тестових систем”, – йдеться у повідомленні.

Літак з черговим гуманітарним вантажем готується до вильоту з Китаю до УкраїниУ контесті боротьби з поширенням…

Geplaatst door Посольство України в Китаї/Embassy of Ukraine in China op Zaterdag 28 maart 2020

Одночасно в аеропорту Пудон (Шанхай) завантажуються два українських транспортні літаки авіакомпанії “Антонов” для доставки термінових вантажів для потреб країн Європейського Союзу, поінформували у диппредставництві.

“Генеральне консульство України в Шанхаї та в Гуанчжоу, Посольство України в КНР здійснює ретельний пошук сертифікованих медичних засобів і обладнання, а також продовжує надавати необхідний дипломатичний супровід вантажам гуманітарного призначення”, – запевнили дипломати.

Схожі публікації

Залишити коментар