Кредитна спілка «Будучність» фінансово підтримала освітній проєкт для українських педагогів за кордоном

від Стожари

Кредитна спілка «Будучність» (BCU Financiall) з Канади надала фінансову підтримку проєкту «Портал «Український освітній всесвіт (карта та форум українських суботніх шкіл)».

Про це повідомляється на сторінці Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) у Facebook.

«МІОК щиро дякує Кредитній спілці «Будучність» (BCU Financial) за фінансову підтримку проєкту «Портал «Український освітній всесвіт (карта та форум українських суботніх шкіл)». Проєкт відкриє нові освітні можливості для українських педагогів за кордоном», – йдеться у повідомленні.

У МІОК також оголосили Кредитну спілку «Будучність» фундатором згаданого проєкту.

#дякуємо МІОК щиро дякує Кредитній спілці «Будучність» BCU Financiall за фінансову підтримку проєкту «Портал…

Geplaatst door МІОК op Maandag 23 maart 2020

Портал «Український освітній всесвіт» (карта та форум українських суботніх шкіл) – це проект покликаний допомогти українським суботнім та недільним школам за кордоном, у яких викладають предмети українознавчого циклу, налагодити ефективну фахову комунікацію (за даними Світового Конґресу Українців за межами України є 20 млн українців). Педагоги із 36 країн під час Першого світового форуму українознавчих суботніх та недільних шкіл (17-22.08.2018 р.) доручили МІОКу розробити для них інтерактивну карту та форум. Портал – це комунікативна онлайн-платформа для обміну досвідом та навчальними матеріалами, для модернізації та запровадження інновацій в освітній процес українських шкіл за кордоном, а також для поширення знань про українську культуру та історію у країнах проживання.

До завершення кампанії по збору коштів на цей соціальний проект залишилось лише 2 дні!

Підтримати його можна ТУТ

Схожі публікації

Залишити коментар