23 березня українців з Польщі вивезуть ще одним поїздом

від Стожари

“Укрзалізниця” (УЗ) призначила ще один швидкісний поїзд класу “Інтерсіті +” сполученням Перемишль – Київ для повернення українців на батьківщину в умовах карантину.

Про це повідомила прес-служба компанії.

“Поїзд відправиться з Перемишля о 15:50 23 березня під номером 706/705. Під час рейсу з Польщі поїзд буде робити зупинку у Львові і прибуде до Києва о 23:59” , – уточнили в УЗ.

Квитки на цей поїзд можна купити тільки через онлайн-систему “Укрзалізниці”. Зворотно – з Києва до Перемишля – поїзд відправиться без пасажирів.

https://facebook.com/Ukrzaliznytsia/photos/a.1040356695998118/3117473244953109/?type=3&theater

‼️Увага.Укрзалізниця призначила ще один поїзд "Інтерсіті+" сполученням Перемишль (Пшемисль) – Київ для перевезення…

Geplaatst door Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia op Zondag 22 maart 2020

Бригада стюардів, яка буде обслуговувати поїзд, буде забезпечена всіма необхідними засобами захисту та дезінфекції.

Нагадаємо, раніше перші евакуаційні поїзди “Інтерсіті+”, на яких, незважаючи на закриті кордони і скасоване залізничне сполучення, громадяни могли повернутися з Польщі, прибули в Україну. Прикордонники також показали заходи безпеки, які проходять люди, що повертаються з-за кордону. У всіх прибулих температура тіла була в межах норми, скарг на самопочуття не надходило.

Також призначено потяг «4 столиці», який виконує спеціальний рейс для повернення додому українців, а також громадян Білорусі і балтійських країн.

Як відомо, в Україні ввели загальнонаціональний карантин, 17 березня Україна закрила свої кордони через поширення коронавируса. Пізніше був введений заборона на пасажирські перевезення всередині країни. А також були введені обмеження на поїздки громадським транспортом.

Схожі публікації

Залишити коментар