Українці ОАЕ допомогли придбати авіаквитки для повернення в Україну 19 українцям, які застрягли в країні

від Стожари

Спільними зусиллями української громади в ОАЕ вдалося придбати останні доступні на той момент квитки для повернення додому 19 українцям, які через закриття кордонів застрягли в країні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор Української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов.

«19 українцям допомогли придбати останні доступні на той момент квитки для повернення додому за сьогоднішній вечір спільними зусиллями громадою», – написав Семенов.

Семенов висловив вдячність всім, хто допомагав.

Він, зокрема, подякував еміратській авіакомпанії Air Arabia за стійкість та надану українцям у цей непростий час можливість придбати квитки точно без зайвих переплат.

“Прошу вибачення у тих, кому квитків не вистачило. Забрали все, що було у вільному продажі. Намагайтесь упіймати нові квитки на офіційних сайтах авіаперевізників, щодо яких Україна вже анонсувала відновлення польотів: Air Arabia та flydubai”, – додав Семенов.

Разом з тим, у Посольстві України в ОАЕ повідомили про найближчі авіарейси, якими можна повернутися в Україну з Дубая 18 березня авіакомпанією flydubai.

«Шановні співвітчизники, нижче наводимо найближчі авіарейси, якими можна повернутися в Україну з м. Дубай 18 березня авіакомпанією FlyDubai.

Київ:

18.03 FZ727 DXB KBP 12:00

18.03 FZ728 KBP DXB 17:05

——————————————-

18.03 FZ8045 DXB KBP 12:50

18.03 FZ8046 KBP DXB 17:45

Одеса:

18.03 FZ8471 DXB ODS 12:00

18.03 FZ8472 ODS DXB 16:30», – йдеться у дописі.

В українському диппредставництві також наголосили на тому, що «жоден громадянин України не залишиться сам на сам зі своєю проблемою». «Посольство України в Об’єднаних Арабських Еміратах і Консульство України в м. Дубай роблять усе необхідне для повернення всіх бажаючих українців на Батьківщину», – зазначається на сторінці диппредставництва у Facebook.

ОГОЛОШЕННЯ ЩОДО ВІДНОВЛЕННЯ АВІАСПОЛУЧЕННЯ МІЖ УКРАЇНОЮ ТА ОАЕШановні співвітчизники!Зі стриманим оптимізмом…

Geplaatst door Embassy of Ukraine in the UAE op Dinsdag 17 maart 2020

У Посольстві також звернули увагу українців на те, що «Міністерство закордонних справ і міжнародного співробітництва ОАЕ повідомило про тимчасове припинення з 19.03.2020 безвізового режиму з усіма країнами, за виключенням власників дипломатичних паспортів».

Оголошення про візовий режим з ОАЕМіністерство закордонних справ і міжнародного співробітництва ОАЕ повідомило про…

Geplaatst door Embassy of Ukraine in the UAE op Dinsdag 17 maart 2020

Схожі публікації

Залишити коментар