Українців США запрошують відсвяткувати 206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка. Шевченківський вечір «Вічне слово Кобзаря»

від Стожари

«Запрошуємо друзів разом з нами відсвяткувати у Посольстві України в США 206-ту річницю від дня народження Тараса Шевченка», – йдеться на сторінці події у Facebook.

Як повідомляється, у рамках заходу вступне слово виголосить Богдана Урбанович – Голова Вашингтонського відділення Товариства ім. Тараса Шевченка.
• Дитячий співочий ансамбль “Соловейки” (м. Філадельфія), керівник Галина Боднар, акомпаніатор Люба Щуйко
• Дует бандуристів «Брати Лужецькі» (м. Філадельфія), керівник Галина Боднар
Інсценування уривків з творів Т.Г. Шевченка, керівники Галина Михайлюк та Галина Пупін.Як повідомляється, у рамках заходу вступне слово виголосить Голова Вашингтонського відділення Товариства ім. Тараса Шевченка Богдана Урбанович.

Свою творчість представлять дитячий співочий ансамбль «Соловейки»  з м. Філадельфія (керівник Галина Боднар, акомпаніатор Люба Щуйко) та дует бандуристів «Брати Лужецькі» (м. Філадельфія, керівник Галина Боднар).

Гостям свята також покажуть інсценування уривків з творів Т.Г. Шевченка (керівники Галина Михайлюк та Галина Пупін).

Шевченківський вечір відбудеться за адресою: 3350 M Street NW, Washington D.C., 20007. Початок о 18:00.

Організатори зазначають, що з питань реєстрації необхідно звертатися до 18 березня за електронною адресою: [email protected].

Схожі публікації

Залишити коментар