У Чикаго відбудеться показ мод українських дизайнерів Ukrainian People Fashion Show – 2020

від Стожари

20 березня в передмісті Чикаго Schiller Park вже вп’яте відбудеться свято української культури на американській землі Ukrainian People Fashion Show.

Про це інформує “Ukrainian People Fashion Show”.

Як повідомляється, 20 березня в передмісті Чикаго Schiller Park вже вп’яте відбудеться Ukrainian People Fashion Show. Цьогорічний показ мод “Весна-Літо, 2020” – найочікуваніша культурна подія нашої діаспори, вона надасть нові можливості для продуктивної та успішної співпраці для усіх її учасників. У показі, який заплановано на п’ятницю, братимуть участь знаменитий український дизайнер Роксолана Богуцька, бренди AnnaBo та EleganzaClub, а також Moda Too Boutique покаже свою супер-сучасну круїзну колекцію.

В програмі свята:

  • Година коктейлів, прибуття учасників та гостей, знайомства, неформальне спілкування (7 pm – 8:00 pm);
  • Основна частина – показ колекцій брендів-учасників (8:00 pm – 9:20 pm);
  • Розпродаж дизайнерських колекцій брендів-учасників (9: 00 pm – 11:00 pm);
  • Весела вечірка з діджеєм Кешем / After-party (10:00 pm – 1:00 аm).

Крім цього, в перервах між показами колекцій перед гостями виступить оперна співачка Ірина Петрик, яка виконає пісні невмирущої Квітки Цісик, та учні школи танцю “Вишиванка” – вони продемонструють гостям, як виглядає справжній “Гопак”.

Організатори висловлюють вдячність усім спонсорам, брендам і власникам колекцій, організаторам, моделям, хореографам, фотографам, ведучим, власнику Galaxy Banquets, декораторам, волонтерам, дизайнерам, промоутерам, ЗМІ – хто допомагає готуватися до цього грандіозного свята української діаспори Чикаго – й усім друзям.

“Разом – ми сила! Прославляймо Україну в світі!”, – підкреслюють організатори.

Нагадаємо, Ukrainian People Fashion Show (Spring-Summer, 2020) відбудеться в пятницю, 20 березня, в Galaxy Banquets Halls (4663 N Ruby St, Schiller Park, IL 60176).

Довідки за телефоном 773-844-0401.

Схожі публікації

Залишити коментар