В Україні стартує безкоштовне навчання для жінок-підприємниць з областей, що постраждали від війни

від Стожари

Повномасштабна геноцидна війна Росії проти України об’єднала багатьох людей спільним досвідом: боротьбою з одним ворогом та спільним переживанням горя. Населення зазнало різного впливу війни на їхнє повсякденне життя: вимушене переміщення, вступ до Збройних Сил України, втрата житла, роботи, близьких, життя в умовах повітряних тривог, обстрілів та ракетних атак. Водночас, варто приділяти увагу тому, що дає можливість сформувати зайнятість в різних сферах безпечною і корисною, розширювати спектр тих, хто в ній може працювати.

Програма підтримки жінок-підприємниць в Україні «Зростай» оголошує набір учасниць на безкоштовну освітню програму для жінок-підприємниць з постраждалих від війни областей.

Навчання буде корисним для жінок, які:

В Україні стартує безкоштовне навчання для жінок-підприємниць з областей, що постраждали від війни
  • Бажають розвивати власну справу;
  • Покращувати управлінські навички;
  • Удосконалювати бізнес процеси;
  • Залучати інвестиції;
  • Знаходити нові ідеї та інноваційні рішення для розвитку та масштабування бізнесу.

До участі у програмі запрошуються жінки-підприємниці, які релокувалися з/до або працюють в Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Луганській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Програма передбачає дводенні тренінги з експертами з різних сфер бізнес-менеджменту, індивідуальні зустрічі з менторами та консультації. Під час зустрічей можна буде отримати відповіді на конкретні питання з власної бізнес-практики.

Навчання відбуватиметься протягом січня-лютого 2024 року офлайн у Києві. Для учасниць буде забезпечено безкоштовний проїзд, проживання та харчування.

Довідково. Дані матеріали розроблено у рамках проєкту Good Governance Fund «Програма підтримки жінок-підприємниць в Україні «Зростай», який реалізується за підтримки уряду Великої Британії (UK International Development). Імплементатором проєкту є Abt Britain.

Для участі у програмі потрібно заповнити анкету. Дедлайн – 22 грудня (включно). Детальніше про програму на сайті Громадський Простір.

Схожі публікації

Залишити коментар