Українські підлітки-танцюристи підкорили шоу “America’s Got Talent” Америка має талант

від Стожари

Танцювальний гурт із України «Light Balance Kids» вийшов у фінал шоу «Америка має таланти» сезону All Starts.

Перед виступом діти звернулися до суддів проекту та нагадали присутнім про російську війну в Україні. Вони розповіли, який шлях подолали, щоб виступити на сцені America’s Got Talent, а також зізналися, що деякі з їхніх батьків боронять Україну від російських окупантів.

Підлітки станцювали у темряві, показуючи неонове шоу. В Україні їх називають “світловими дітьми”.

Їх виступ був по-справжньому феноменальним і справив велике враження як на суддів, так і на глядачів. Після виступу юні українці не стримували емоцій.

Це вже друга спроба цього українського танцювального гурту підкорити Олімп головного американського талант-шоу. У 2019 році вони вже проходили у фінальну частину, і тоді також справили неймовірне враження на суддів.

За ці три роки дітлахи виросли і стали тинейджерами, і зараз їх виступ був особливим. На фоні війни, яку наша країна веде із російськими загарбниками, перформанс від «Light Balance KIDS» набув додаткових сенсів. Запальне світло-танцювальне шоу на затемненій сцені мало дуже символічний підтекст.

– Ваш виступ несе такий важливий меседж для нас. Ви приїхали можливо з найтемнішого зараз місця у світі, і перетнули земну кулю для того, щоб принести це світло нам. Якщо я можу зробити щось, щоб принести вам ще більше світла, ніж ви дали нам, я хотів би зробити це для вас. Це було сенсаційно! – зазначив після їх виступу один із суддів шоу – канадський ведучий і комік Хоуї Мандель.

Його колега був не менш захоплений і красномовний:

Дозвольте мені вам дещо сказати. Це був ваш найкращий виступ, який ви коли-небудь робили. Абсолютно! Я не можу передати вам, наскільки це було блискуче! Я маю на увазі те, що ви розповідаєте нам свою історію, і це робить ваш виступ ще більш зворушливим і захоплюючим.

Так це правда, краще і не скажеш. Дійсно, світло української талановитої молоді підкорює світ!

Схожі публікації

Залишити коментар