Президент Молдови Мая Санду сказала, що їй немає чого обговорювати з країною агресором

від Стожари

Президентка Молдови Мая Санду, відповідаючи на запитання про те, чи планує вона переговори з владою Росії, сказала, що їй немає чого обговорювати з державою-агресором.

Про це повідомляє Newsmaker. 

Санду додала, що прийшовши до влади уряд її країни хотів побудувати конструктивні відносини з Москвою, але війна РФ проти України та «вбивство сусідів» це унеможливили.

Також лідерка Молдови прокоментувала регулярні нападки з боку Кремля, назвавши їх погрозами.

«Це погрози. На жаль, такі інструменти Росії: погрози, спроби залякування інших країн. Те, що ми бачимо в Україні загалом, дуже серйозне. Коли ми прийшли до влади, ми заявили, що хочемо конструктивних відносин із Росією. Після того, як почалася ця війна, які відносини можуть бути з агресором, із державою, яка вбиває своїх сусідів?», — наголосила Санду.

«Мені нема чого обговорювати з країною-агресором», – відповіла президентка на запитання про те, чи планує вона зустрічі з владою РФ.

Нагадаємо, раніше президент Молдови Майя Санду заявила, що Україна у війні, яку розпочала Росія,захищає не лише власну, але й свободу Молдови, додаючи, що РФ намагається дестабілізувати ситуацію і там. 

Схожі публікації