Українка із Закарпаття зірвала джекпот, але замість покупки житла, віддала виграш на допомогу захисникам України

від Стожари

Сьогодні в світі українців вважають найбільш дружньою та сильною нацією. Нас всіх об’єднує одна мета – перемога у війні, яку кожен наближає так, як може. Українці боронять державу не лише на фронті, але й у тилу. І кожен намагається долучитись до спротиву окупантам, як тільки може.

Так проста жінка, яка виросла в селі на Закарпатті, важко працювала разом із чоловіком за кордоном, аби забезпечити свою родину, в мить стала мільйонеркою та благодійницею.

Жанна виграла у джекпот 30 мільйонів гривень, але не придбала на них омріяну нерухомість, автівку та не витратила їх на подорожі, а передала всі кошти захисникам України.

“Моя родина не вірила, що взагалі таке може бути. До останнього ніхто не вірив. Особливо чоловік”, – поділилась емоціями Жанна.

Жанна родом із Закарпаття, але 24 лютого вона зустріла у Чехії. Разом з чоловіком вони важко працювали там, аби забезпечити добробут родини. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну жінка забрала за кордон і дітей. Щоб трохи відволіктись від новин, Жанна почала грати в онлайн-розваги. Проте й подумати не могла, що саме вони і допоможуть їй стати мільйонеркою та благодійницею.

Я була шокована, не знала, що робити. Це був шок, шок для всіх”, пригадує Жанна.

Як витратити ці великі гроші, жінка вирішила не одразу. Спочатку думала про покращення життя родини. Але потім зрозуміла, що найбільша її мрія зараз – не квартири та машини, а повернення додому і довгоочікувана перемога. Тож вже наступного ранку українка повідомила представникам компанії, що свій виграш – 30 мільйонів гривень – прагне перерахувати на допомогу захисникам України.

Заради миру в Україні. Щоб ми могли повернутися додому, жити, як раніше, спокійним життям – робота, дім… Сьогодні ми не думаємо про гроші, тепер ми думаємо про те, щоб той жах закінчився, і все було, як раніше”, – говорить жінка.

Голова пресслужби ДПСУ Андрій Демченко розповів, що на перераховані кошти замовили 10 тис комплектів військової форми для захисників-прикордонників і вже найближчим часом вони надійдуть до Держприкордонслужби. 

Це вражаюча історія, це велика щира допомога, направлена для українських захисників. Державна прикордонна служба не тільки здивована, а й щиро дякує українці, яка вирішила направити кошти українським захисникам. Така допомога як і від бізнесу, так і від конкретної особи вкрай важлива. А, по-друге, ті кроки, які робить Україна та українці, доводять, що ми – непереможна нація. Країна обов’язково переможе, ми будемо вільними і незалежними. Жодному ворогу нас не здолати“, – прокоментував Андрій Демченко.

“Гроші – це не головне в житті. Тому що сьогодні гроші є, а завтра нас немає. Я дуже рада, що я, проста людина із села на Закарпатті, змогла допомогти Україні. Ми з чоловіком давно хотіли це зробити, але не знали як. А коли так сталося і ми змогли допомогти Україні, дуже зраділи. Хочеться, щоб все було добре, щоб кожна мама побачила свого сина, щоб кожна дружина побачила свого чоловіка”, – підсумувала Жанна.

Неймовірна історія простої українки доводить, що ми – дивовижна нація, яка готова разом долати всі труднощі та боронити рідну землю від російських окупантів.

Схожі публікації

Залишити коментар