Українців з різних країн світу запрошують на презентацію нової книги екс-президента СКУ Аскольда Лозинського

від Стожари

Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків із діаспорою (МІОК) запрошує на онлайн презентацію видання «35 есеїв» та зустріч із його автором – Аскольдом ЛОЗИНСЬКИМ, президентом Світового Конґресу Українців (1998-2008 рр.), адвокатом, громадським діячем, нащадком українських політичних емігрантів у США.

Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомили організатори.

Як зазначається, «35 есеїв» – найновіша книга Аскольда Лозинського, що містить його публіцистичні праці про сучасні Україну та США, актуальні питання юриспруденції, міжнародних відносин, політики і культури.

Автор присвятив видання студентам українських вищих освітніх закладів, адже на публікацію книги його надихнула зустріч зі студентами Львівської політехніки, яка відбулася у жовтні 2019 р. з ініціативи МІОКу. Знакова подія розпочала важливу дискусію про цінності і професіоналізм, кінцева мета якої – виховання критичного мислення у нового покоління українців, яке незабаром творитиме майбутнє своєї держави. Саме тому весь тираж книги, яка вийшла друком у видавництві Львівської політехніки, автор подарував студентам університету. У рамках події учасники, серед яких студенти Львівської політехніки й інших університетів Львова, науковці, громадськість, журналісти, матимуть ексклюзивний досвід поспілкуватися з Аскольдом Лозинським, отримають цінні знання про актуальну міжнародну політику та юриспруденцію, дізнаються цікаві факти про сучасну політику та суспільство США, а також про візію України у західному світі.

ℹ Подія відбудеться 13 травня 2021 р. о 15:00 на платформі ZOOM.

🆓 Участь у події безкоштовна за посиланням (реєстрація учасників відбудеться на початку події): https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMrf-irrzIiGdbMvhbsnRuplaOM7FYKJyVs?fbclid=IwAR11FdGX-fqhBuK0867wLM4KMJJzGnr-GvioViOXtNUlYpRKvcUaB7Gy6iY

Схожі публікації