Зацікавленість московського ЦСКА в послугах українського тренера – фейк

від Комарі Альберт

Російські ЗМІ повідомили, що український тренер Сергій Ребров відмовився очолити московський ЦСКА. Він буцімто зацікавив представників ЦСКА, коли зі своїм Ференцварошем грав проти них у Лізі Європи сезону-2019/2020.

Наприкінці 2020 року у ЦСКА планували змінити головного тренера. Замість білоруса Олексія Гончаренка начебто вирішили запросити Реброва. Повідомляється, що посередники в переговорах одразу заявили, що Ребров не має наміру працювати в Росії.

Російські ЗМІ писали, що Ребров відмовив “через взаємини між Україною та Росією. Нібито після роботи в Росії Ребров більше не зможе працювати в Україні”.

Однак те, що в Росії назвали “взаєминами”, є війною на Донбасі та окупацією Криму. А Ребров відомий своєю проукраїнською позицією та підтримкою України, через що потрапив до “чорного списку бойовиків ДНР”. Сам Ребров, нагадаємо, народився у Горлівці. А після окупації міста бойовики знищили чимало артфактів, пов’язаних з його кар’єрою.

Інформацію прокоментував Шандор Варга, агент Реброва. За його словами, інформація про зацікавленість ЦСКА у послугах українського тренера не відповідає дійсності. Втім, агент поставив під сумнів те, що робота в Росії завадить Реброву в Україні.

“Ця інформація – повна нісенітниця. Я 25 років є його агентом і працюю над усіма його контрактами. Так що це хтось перебрав дозу, напевно. Він зараз втретє поспіль буде чемпіоном Угорщини, у “Ференцвароша” таке було в останній раз майже 100 років тому. Тому він щасливий, у нього є чинний контракт, і ніяких обговорень ні з яким іншим клубом у нас не було”, – заявив Варга.

Нагадаємо, в листопаді минулого року черговий фейк Російських ЗМІ про “турецький Крим” спростував посол України в Туреччині.

До 12 березня 2021 кожен охочий може приєднатися до Міжнародної місії моніторингу дезінформації щодо України.

Схожі публікації

Залишити коментар