Керівництво СКУ провело телеконференцію з Віце-президентом ЄвроПарламентського комітету асоціації ЄС-Україна

від Комарі Альберт

Цього тижня керівництво СКУ провело телеконференцію з Віолою фон Крамон-Таубадель, депутатом Європарламенту, Віце-президентом Парламентського комітету асоціації ЄС-Україна. Супротив російській агресії, дезінформація та перебіг реформ в Україні – такими були ключові питання в порядку денному зустрічі.

Разом з Президентом СКУ, Павлом Ґродом, до розмови долучилися Роман Ващук, колишній Надзвичайний та Поважний Посол Канади в Україні, Стефан Романів, Перший Віцепрезидент СКУ, та представники офісу СКУ в Брюсселі.

Зокрема, на зустрічі йшлось про поточні питання внутрішньої політики та безпеки України. Обидві сторони висловили спільні погляди щодо темпів впровадження реформ в Україні та засвідчили занепокоєння щодо суперечливого звільнення Голови Національного Банку України.

Президент СКУ Павло Ґрод окреслив нові шляхи співпраці Світового Конґресу Українців та депутатів Європарламенту з метою зміцнення дружніх зв’язків між Україною та світовою спільнотою та сприяння реалізації реформ в Україні.

Про це повідомив ресурс http://ukrpohliad.org/

Схожі публікації

Залишити коментар