Зеленський хоче відновити 100 культурних об’єктів у наступному році

Наступного 2021 року другою частиною програми “Великого будівництва” стане відновлення в різних регіонах України сотні культурних об’єктів.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками бізнесу Чернівецької області, відеозапис якої оприлюднив Офіс президента.

“Цього року ми почали програму “Велике будівництво” й, окрім доріг, у нас 100 садочків, 100 стадіонів, 100 шкіл. Це не значить, що наступного року ми не будемо будувати (ці об’єкти — ред.), це – початок. Наступного року в нас є друга частина цієї програми — це 100 культурних об’єктів”, – сказав Зеленський.

Зокрема, президент зауважив, що підтримку насамперед отримають місця, де є історична спадщина, зокрема Чернівці, де президент зараз перебуває в робочій поїздці.

https://www.facebook.com/watch/?v=1139792019731938

Як повідомлялося раніше, Володимир Зеленський в Skype-інтерв’ю канадському виданню The Globe and Mail торкнувся теми нещодавньої розмови з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та переговорів щодо спрощення візового режиму для українців, скандалу щодо імпічменту Трампа, збитого українського авіалайнера в Ірані, пандемії COVID-19 та економічної кризи.

Схожі публікації

Залишити коментар