Спілка Української Молоді в Америці запрошує у віртуальні літні табори

від Стожари

Спілка Української Молоді в США організовує віртуальні літні табори для Юнацтва та запрошує до участі в таборуванні Юнацтво та суменят не тільки з терену Америки, а й з інших теренів Спілки Української Молоді!

Про це повідомляється на сторінці Ukrainian Youth Association – CYM Global у Facebook.

“До участі в таборуванні запрошуються Юнацтво та суменята не тільки з терену Америки, а й з інших теренів Спілки Української Молоді! Досвідчені виховники з різних осередків терену покликані для планування та проведення цьогорічних віртуальних таборів” – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що Віртуальний табір суменят триватиме з 12 по 17 липня, Виховно-Відпочинковий табір – з 19 до 24 липня, Виховно-Вишкільний табір – з 26 по 31 липня.

Наголошується, що передумовою для участі у Вишкільному таборі є відбуття хоча б одного сумівського табору у віці Старшого Юнацтва.

Зокрема, це включає Старшоюнацький, Виховно-Відпочинковий та Спортовий табори на Оселі СУМ в Елленвілі, табори Виховно-Відпочинковий Старшого Юнацтва, Спортовий та Копаного м’яча на Оселі “Бескид”, Виховно-Відпочинкові табори на Оселях “Хортиця” та “Холодний Яр”. Крім того, відбуття таборів поза межами американського терену з підтвердженням про відбуття такого табору також є такою передумовою участі.

СУМ в Америці запрошує до участі у віртуальних таборах! СУМ в Америці наполегливо працює над організацією віртуальних…

Geplaatst door Ukrainian Youth Association – CYM Global op Dinsdag 23 juni 2020

Зазначається, що  при винекненні питань відносно віртуальних таборів можна звертатися до співголів Таборової Комісії подруги Тані Солтис та друга Петра Косцьолека за адресою [email protected].

“Слідкуйте за оновленою інформацією на сумівському веб-сайті www.cym.org/us, Facebook та Instagram. Заохочуйте своїх членів до участі в чудовій програмі у Всеамериканських віртуальних таборах 2020! До зустрічі у таборі!” – наголошується в дописі.

Схожі публікації

Залишити коментар