У Польщі розшукують трьох українок: За втечу з самоізоляції їм загрожує до 8 років в’язниці

У польському місті Пшемент (Великопольське воєводство) поліція  розшукує трьох громадянок України за втечу з самоізоляції. Жінки покинули місце проживання після того, як у їх сусідки виявили коронавірус.

Про це повідомляє польський інформаційний ресурс Dziennik.

За даними поліції, усі три жінки приїхали до Польщі декілька днів тому. Вони працювали на одному з місцевих підприємств.

Після того, як у жінки, з якою вони проживали в одному помешканні, підтвердили коронавірус, їх зобов’язали залишатися на самоізоляції.

“Проте, жінки вирішили втекти з будинку, у якому перебували на самоізоляції. Це вкрай безвідповідальна поведінка, тому що цілком імовірно, що вони також заражені”, – зазначив представник поліції Войцех Адамчик.

За його словами, у відповідності з вимогами польського законодавства, жінкам загрожує від 6 до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, з 1 червня у Польщі відновили пасажирські авіаперевезення у межах країни. Наразі літати можна тільки у межах Польщі і тільки до 8 міст; на летовищах та на бортах літаків діють нові санітарні правила безпеки.

Схожі публікації

Залишити коментар