СУМ Америки запрошує юнацтво взяти участь у віртуальних таборах

від Стожари

Крайова Управа Спілки Української Молоді в Америці прийняла рішення відмінити табори цього року на Оселі в Елленвілі, Нью-Йорку. Також, літні табори не відбудуться на оселях Бескид, Хортиця, та Холодний Яр.

Про це повідомляється на сторінці Ukrainian American Youth Association – CYM у Facebook.

Причиною скасування є ризик для здоров’я та безпеки, пов’язаний з пандемією вірусу “COVID-19”.

“На кожному кроці та кожному прийнятому рішенні безпека наших членів та громади була нашим пріоритетом”, – йдеться у повідомленні.

“Крайова Виховна Рада разом з ТК планують на цей рік віртуальні табори – табір суменята, виховно-відпочинковий табір, і вишкільний табір. Крайова Управа запрошує і заохочує все юнацтво в США взяти участь у цих віртуальних таборах!” – йдеться у дописі.

Зазначається, що більше інформації буде надано найближчим часом. Протягом наступних кількох тижнів, будуть проведені віртуальні Q&A сесії, щоб відповісти на запитання та підготуватися до захоплюючого та творчого таборовогу сезону.

🏕 Крайова Управа Спілки Української Молоді в Америці прийняла рішення відмінити табори цього року на Оселі в Елленвілі,…

Geplaatst door Ukrainian American Youth Association – CYM op Zondag 17 mei 2020

Разом з тим, Крайова Управа Спілки Української Молоді в Америці повідомляє, що “на жаль Оселя в Елленвілі буде закрита під час вихідних, “Memorial Day Weekend”. Також, оселя залишається закритою до подальшого повідомлення. У зв’язку зі ситуацією COVID-19 у Нью-Йорку, Департамент охорони здоров’я наказав, щоб усі місця, відкриті для загального користування були закриті (наприклад ресторан, бар, кухня, туалети). Ми повідомимо вас, коли ми знову відкриємо оселю”.

Схожі публікації

Залишити коментар