16 травня відбудеться комерційний спецрейс за маршрутом Лісабон – Київ

від Стожари

Для евакуації українців з Португалії запланований комерційний спецрейс авіакомпанії SkyUp Airlines за маршрутом Лісабон – Київ.

Про це повідомляє Консульство України в Порту.

“Громадяни України, які, не встигли придбати авіаквиток на 02.05.2020 та потребують допомоги у поверненні в Україну! 16 травня 2020 року о 17:10 відбудеться комерційний спецрейс за маршрутом Лісабон – Київ авіакомпанії SkyUp Airlines”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що для того, аби потрапити на зазначений рейс, необхідно зайти на офіційний сайт авіакомпанії та придбати квиток на зазначену дату, або звернутися до представництва авікомпанії на місці та придбати квиток на зазначену дату: +351 910928860, +351 969596208, Largo do Leão 3B, 1000-198 Lisboa, e-mail: [email protected].

У консульстві зазначили, що по прибуттю до України обов’язковим є проведення самоізоляції або обсервації протягом 14 днів.

“Для використання можливості самоізоляції Вам необхідно встановити на свій смартфон додаток «ДІЙ ВДОМА (посилання на «Play Маркет», посилання на «AppStore»)», заповнити свої дані, надати в ньому обов’язкову згоду на самоізоляцію та діяти за інструкцією, яку Вам запропонує даний додаток. Нижче додано інструкцію з використання додатку та перетину кордону з його використанням для подальшої самоізоляції”, – йдеться у повідомленні.

Більш детально про процедуру самоізоляції у відповідному Порядку, який затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 р. № 291

Для тих осіб, які не нададуть згоду на проведення самоізоляції, обов’язковим є застосування процедури обсервації протягом 14 днів у визначних місцевими адміністраціями обсерваторах (ізоляторах).

Схожі публікації