Українці діаспори запрошують освітян на нові тренінги з методик онлайн-навчання

від Стожари

Освітян діаспори запрошують на нові тренінги з використання онлайн-ресурсів для дистанційного навчання.

Вебінари підготувала Cвітова координаційна виховно-освітня рада (СКВОР) Світового конґресу українців у співпраці з Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК). Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Світового конґресу українців (СКУ) в Facebook.

«Робота шкільництва у режимі дистанційного навчання набирає нових обертів! Цього разу Cвітова координаційна виховно-освітня рада (СКВОР) Світового конґресу українців у співпраці з Міжнародним інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою (МІОК) запрошує долучитись до наступного етапу тренінгів з використання онлайн-ресурсів для дистанційного навчання», – йдеться у дописі.

Перший тренінг з цієї серїі відбудеться 30 квітня о 16:00 за Києвом. Зареєструватися на вебінар «Портал «Крок до України»: Навчальні ресурси для вчителів на допомогу дистанційного навчання» можна за посиланням.

Долучитися до вебінару можна тут.

Світова координаційна виховно-освітня рада (СКВОР) при Свiтовому конґресі українців (СКУ) на початку квітня розпочала серію тренінгів для вчителів з методик онлайн-навчання українською мовою.

Раніше, 1 квітня, Світовий конґрес українців оголосив про запуск освітньої онлайн-платформи з матеріалами для дистанційної освіти на підтримку педагогів українських шкіл діаспори та батьків в умовах глобального карантину через COVID-19.

«Робоча група СКУ підготувала ресурси, матеріали та тренінги для дистанційної освіти на підтримку вчителів і батьків під час глобального карантину», – зазначили в Світовому конґресі українців.

Онлайн-платформу представила голова Світової координаційної виховно-освітньої ради (СКВОР) СКУ Оксана Левицька, яка нагадала, що вже понад 50 років СКВОР координує діяльність українських шкіл в різних країнах, а також проводить професійний вишкіл учителів в Україні в межах Літнього інституту в Львові.

Схожі публікації