У Канаді відбувся «карантинний» автопарад, щоб підтримати в часі вимушеного карантину канадських українців похилого віку

від Стожари

Осередок Спілки української молоді (СУМ) в канадському місті Місісаґа, разом із SC Karpaty та їхніми родинами і друзями провели “автопарад”, щоб привітати й підтримати в часі вимушеного карантину мешканців та працівників пансіонів Ivan Franko Homes (Mississauga and Etobicoke) та Українсько-Канадського Дому Опіки (Ukrainian Canadian Care Centre).

Про це Порталу української діаспори “Стожари” повідомили учасники «карантинного» автопараду з канадського міста Місісаґа.

«В суботу, 25-ого квітня, наші сумівці разом і з USC Karpaty та їхніми родинами та друзями проводили автопарад, щоб привітати й підтримати в часі вимушеного карантину мешканців та працівників пансіонів Ivan Franko Homes (Mississauga and Etobicoke) та Українсько-канадського дому опіки (Ukrainian Canadian Care Centre). Ми хотіли показати нашим сенйорам (людям похилого віку – ред.) і тим, хто опікується ними, що ми про них пам’ятаємо, що ми їх любимо і підтримуємо», – йдеться у повідомленні.

Учасники повідомляють, у параді взяло участь понад 40 автобілів, які були заквітчані синьо-жовтими стягами. Сигналами клаксонів вітали мешканців пансіонів і працівників, які виходили на балкони, дехто дивився з вікон. Вони радісно вітали учасників автопараду усмішками і дружніми помахами рук.

“Ми хотіли показати нашим сенйори і тим, хто опікується ними що ми про них пам’ятаємо, що ми їх любимо і підтримуємо. Мешканці і працівники по виходили на балкони щоб зустрітити учасників автопараду, а ті що не могли вийти стояли при вікнах”.

«Акція насправді була наповнена любов’ю і теплом – море задоволення, позитивної енергії й радості. Можна було відчути силу нашої громади, єдність наших людей», – йдеться у дописі.

Учасники наголошують, що під час проведення автопараду ніхто не виходив з автівок, всі дотримувалися правил фізичної дистанції.

Організатори та учасники заходу дякують всім хто підтримав акцію – “бо це направду була особлива річ, і ми це зробили разом!”.

Схожі публікації

Залишити коментар