Як впоратися зі стресом в часі коронавірусу. Поради психотерапевта Ростислава Шемечка

від Стожари

У рамках ініціатив Робочої групи Світового конґресу українців (СКУ) з підтримки українських громад у світі під час пандемії коронавірусу COVID-19, проводяться вебінари за участі фахових психологів.

Сьогодні, у Всеукраїнський день психолога, відбувся вебінар за участі українського канадського психотерапевта Ростислава Шемечка, який розповів про керування стресом в умовах пандемії COVID-19.

Сьогодні Всеукраїнський день психолога! Ми щиро вдячні волонтерам СКУ 👏 та запрошуємо всіх на вебінар українського та канадського психотерапевта Ростислава Шемечка. Сьогодні о 21:00 за Києвом та 14:00 за часом Торонто, вмикайте https://www.youtube.com/channel/UCD2gn_BO1aF-bie5LM0Xlqw та долучайтеся до розмови про керування стресом. *Вебінари проводяться виключно з метою інформування та не є заміною професійних медичних консультацій.Today is National Psychologist Day in Ukraine! We thank all UWC volunteers 👏 and invite you to a live webinar led by Rostyslav Shemechko – Psychotherapist & Life Coach (Ukraine-Canada). Today, 9 pm (Kyiv) – 2pm (EDT), tune in to our youtube channel https://www.youtube.com/channel/UCD2gn_BO1aF-bie5LM0Xlqw to learn about how to cope with stress, to talk about stress management techniques.�*This webinar is intended for general information purposes only and does not constitute medical advice.

Geplaatst door Ukrainian World Congress – Свiтовий Конґрес Українців op Donderdag 23 april 2020

Ростислав Шемечко ліцензований в Онтаріо психотерапевт, Доктор педагогічних наук. Пан Ростислав впродовж довгих років успішно веде власну психотерапевтичну практику в Торонто і допомагає людям справлятися зі стресом, тривожністю, депресією, фобіями, конфліктами у відносинах, тощо…

Під час онлайн-зустрічі Ростислав Шемечко навчав, як впоратися зі стресом та розповідав про різні техніки керування стресовими ситуаціями.

Переглянути вебінар можна тут: https://www.youtube.com/watch?v=C-Ier3Kyj4Y

Схожі публікації