Українські архітектори проведуть безкоштовні онлайн-заняття для дітей

від Стожари

В Україні стартував освітній архітектурний проєкт ARCHIKIDZ! Це безкоштовні онлайн-заняття для дітей за участю сучасних українських архітекторів. До ініціативи вже долучились Катерина Бабушкіна та Дмитро Аранчій. Курс розробили для дітей віком 7-12 років, долучитися до нього можуть всі охочі.

На уроках обов’язково вивчатимуть теорію, але викладатимуть її цікавою та легкою мовою. Обіцяють творчі завдання, орієнтовані на розвиток архітектурного мислення. Всі зустрічі проходитимуть онлайн у зв’язку з карантином.

Окрім зустрічей з фахівцями, команда ARCHIKIDZ! регулярно проводить безкоштовні онлайн-заняття з архітектури для дітей від 7 до 12 років. Це дозволить дітям, які вже були залучені до занять, не втрачати зв’язок, а крім того дасть можливість збільшити кількість учнів. Тепер долучитися до уроків може кожен охочий, незалежно від місця проживання — достатньо лише мати доступ до інтернету.

ARCHIKIDZ! — це проєкт позашкільної освіти Малої академії наук України та центру наукової освіти UNESCO. З 2017 року в межах проєкту відбувається щорічний Національний фестиваль архітектури для дітей ARCHIKIDZ!, а також проходить серія навчальних та творчих майстер-класів протягом року.

Одне із ключових завдань проєкту —  вивчати з дітьми шкільні предмети через архітектуру, поєднуючи шкільну програму із творчістю.

Готуємось до архітектурної суботи! 👩‍🎨Завтра о 12:00 ми чекаємо учнів на онлайн-занятті “Портрети архітекторів. Заха…

Geplaatst door Archikidz Festival op Vrijdag 10 april 2020

Схожі публікації