Рада Безпеки ООН вимагає від Росії припинити поширення дезінформації

від Стожари

Рада Безпеки ООН провела консультації щодо початку судових засідань у справі про притягнення до відповідальності перших чотирьох обвинувачуваних у збитті літака Малайзійських авіаліній рейсу МН17.

Про це повідомляє МЗС України у Facebook.

“Бельгія як член Ради Безпеки ООН представила позицію держав-учасниць спільної слідчої групи (Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України)”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники засідання надали повну підтримку незалежному і неупередженому процесу, який слухається окружним судом м.Гаага.

Росію закликали припинити поширення дезінформації, виконувати резолюцію РБ ООН 2166, в повній мірі співпрацювати зі слідством та відповідати на запити про надання правової допомоги від спільної слідчої групи.

Україна продовжить роботу в спільній слідчій групі щодо встановлення всіх причетних до збиття літака рейсу MH17, а також щодо притягнення РФ до відповідальності за порушення Конвенції про запобігання фінансування тероризму.

Рада Безпеки ООН провела консультації щодо початку судових засідань у справі про притягнення до відповідальності перших…

Geplaatst door Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine op Donderdag 9 april 2020

Схожі публікації

Залишити коментар