Спілка української молоді запрошує на Всеукраїнський юнацький табір СУМ в Україні

від Стожари

Спілка української молоді (СУМ) відкрила реєстрацію на Всеукраїнський юнацький табір, якій відбуватиметься з 3 по 15 серпня на Львівщині, в мальовничих Карпатах.

Про це йдеться на сторінці СУМ в Україні в Facebook.

«Це те, про що Ви мріяли, чим марили і чого чекали цілий рік – ми відкриваємо реєстрацію на Всеукраїнський юнацький табір «Будь гордий з того, що …». Всеукраїнський юнацький табір СУМ в Україні відбуватиметься з 3 по 15 серпня на Львівщині, в мальовничих Карпатах, краю високих смерек та швидких гірських річок, поблизу гори Маківка та Захар Беркута», – йдеться в повідомленні.

Це те, про що Ви мріяли, чим марили і чого чекали цілий рік – ми відкриваємо реєстрацію на Всеукраїнський юнацький табір…

Geplaatst door СУМ в Україні op Donderdag 2 april 2020

Сумівський табір – це захоплюючі мандрівки, руханки серед гірського ранкового туману, “увага поїзд на збірці”, побачення зі старими друзями, знайомство з новими, вулкан позитивних вражень та невичерпне джерело майбутніх спогадів!

Тематика табору – “Будь гордий з того, що…” І ми разом пропишемо силу силенну причин пишатись нашою державою, організацією, собою.

Реєстрація: https://forms.gle/Son9yzJ7tEnPPRXb7

Схожі публікації

Залишити коментар