Українців в Австралії попереджають про посилення обмежувальних заходів по пересуванню країною через Covid-19

від Стожари

Посольство України в Австралії інформує громадян України про обмеження щодо в’їзду та пересування територією країни через пандемію Covid-19.

Про це йдеться на сайті диппредставництва.

“Шановні громадяни України, Інформуємо, що урядом Австралії та урядами штатів/територій обмежень щодо в’їзду та пересування територією цієї країни. У виключних випадках існує можливість отримання дозволів на проїзд через кордон штатів/територій. Контактна  інформація відповідних державних установ наведена у таблиці“, – йдеться у повідомленні.

У посольстві також зауважили, що “громадянам, які перетинають кордони штатів/територій Австралії важливо мати з собою наступні документи: – паспорт, транспортні квитки; – контактна інформація Посольства; – супроводжуюча інформація від Посольства”.

У посольстві повідомили, що у зв’язку зі припиненням міжнародного пасажирського сполучення з Україною в умовах подальшого поширення епідемії COVID-19, наразі однією з можливостей дістатись до України залишається переліт транзитом через територію Республіки Білорусь.

“Авіакомпанія Qatar airlines продовжує здійснювати рейси з різних австралійських міст у Мінськ. Інформацію щодо доступних рейсів та квитків Ви можете знайти на веб-сторінці компанії”, – йдеться у повідомленні.

Схожі публікації

Залишити коментар