Закували в кайданки і покинули самого: у Португалії через дії міграційної служби помер українець

від Стожари

У Португалії громадянин України помер під час приступу епілепсії після того, як працівники міграційної служби вдягли на нього кайданки і покинули самого у приміщенні

Про це повідомив у Facebook голова Спілки українців Португалії Павло Садоха.

Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України, який приїхав до Португалії в пошуках праці.

“В аеропорту Лісабону йому було відмовлено у в’їзді до Португалії з незрозумілих поки що причин. Після його вимог пояснити ситуацію йому надягнули наручники і проти нього була застосована фізична сила. В такому стані (наручниках) його залишили одного в кімнаті, де з ним стався приступ епілепсії, в результаті чого наступила смерть”, – написав Садоха.

“Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України який приїхав до Португалії в пошуках праці”, – написав Садоха.

За словами Садохи, трагедія сталася 11 березня. Про те, що трапилося, 29 березня повідомили  також місцеві ЗМІ.

Інспекторам міграційної служби Португалії загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України який…

Geplaatst door Павло Садоха op Zondag 29 maart 2020

«Ми будемо звертатися до адвоката для контролю над цією справою», – зауважив Павло Садоха в коментарях.

Посольство України в Португалії звернулося до Міністерства закордонних справ країни з нотою щодо сприяння проведенню об’єктивного розслідування загибелі громадянина України.

«Посольство України в Португалії відреагувало на інформацію, викладену в сюжеті TVI24 (https://bit.ly/39sVf9K) щодо громадянина України та негайно звернулося до Міністерства закордонних справ Португалії вербальною нотою з проханням сприяти проведенню об’єктивного, безстороннього, неупередженого, незалежного та справедливого розслідування зазначеної справи», – йдеться у дописі.

Посольство України в Португалії відреагувало на інформацію, викладену в сюжеті TVI24 (https://bit.ly/39sVf9K) щодо…

Geplaatst door Embaixada da Ucrânia na República Portuguesa op Zondag 29 maart 2020

Схожі публікації

Залишити коментар