Коронавірус в Італії: влада закрила на карантин всі школи і університети країни

від Стожари

З огляду на стрімкі темпи поширення коронавірусу влада Італії оголосила закриття шкіл по всій країні до 15 березня включно. Тим часом у цій європейській країні вже більше 100 жертв захворювання.

Міністерство освіти Італії оголосило про рішення закрити школи і університети по всій країні з огляду на стрімке поширення коронавірусу в цій країні. Згідно з оголошеним у середу, 4 березня, рішенням, шкільні освітні заклади будуть закриті до 15 березня, передає Reuters.

Тим часом кількість померлих унаслідок викликаних коронавірусом ускладнень сягнула в Італії 107. Щодо числа випадків зараження, то в Італії воно станом на вечір 4 березня досягло 3089, передає інформагенція AFP з посиланням на представників місцевої влади.

Нагадаємо, Італія разом з Південною Корею, Японією та Іраном належить до тих країн, де поза межами материкового Китаю спостерігаються найшвидші темпи поширення коронавірусу.

Більшість підтверджених інфікованих коронавірусом зафіксовано в північних регіонах Італії. У деяких з громадах на півночі країни через захворювання було оголошено карантин.

Схожі публікації

Залишити коментар