Редактори, аналітики та розробники: у “Резерв+” з’явилися вакансії

від Стожари

У застосунку Резерв+ став доступний сервіс пошуку вакансій в Силах оборони, який дозволяє українцям знайти для себе оптимальну вакансію у війську серед тисяч різних варіантів.

Наразі в додатку відкрито близько 4 тисяч вакансій. При цьому знайти там можна не лише бойову, а й мирну професію. Про це повідомила пресслужба Міноборони.

Згідно з даними у додатку, вакансії розміщуються та надаються у співпраці з сайтом пошуку роботи Lobby X. Зазначається, що всі вакансії актуальні.

Є там і сучасніші професії, на кшталт редакторів соцмереж, бізнес-аналітиків чи літературних редакторів.

Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Для пошуку вакансії необхідно пройти короткий тест, вказавши, наприклад, наявність військової освіти чи сферу, в якій людина розбирається найкраще.

«На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом “зі своїми знаннями — на своєму місці” індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще», — додала Черногоренко. 

Застосунок містить детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, їх командування, досягнення та згадки у ЗМІ. Інтуїтивний інтерфейс дозволяє швидко ухвалювати рішення: натиснути «плюс», щоб зберегти пропозицію для подальшого ознайомлення, або «мінус» для її відхилення.

Оновлена версія Резерв+ із сервісом рекрутингу вже доступна для завантаження в App Store та Play Market.

Схожі публікації